AKTUELNO

Evo šta cimerima u zatvoru govori optuženi za ubistvo pevačice!

Nisam ubio Jelenu, sve mi pakuju zbog politike. Nisam bio na mestu zločina, blato na pantalonama mi je ostalo kad sam po nasipu tražio Jelenu. Lažu da sam se svađao sa ženom pre njene smrti.

Zoran Marjanović, muž zverski ubijene pevačice Jelene Marjanović koji je 15. septembra uhapšen zbog osnovane sumnje da je učestvovao u ovom zločinu, svojim cimerima u ćeliji Centralnog zatvora svakodnevno priča da nije kriv i da je uhapšen nevin iz političkih razloga!?!

Foto: Pink.rs

Kako za medije prenose zatvorski čuvari koji su u svakodnevnom kontaktu sa Zoranom, on tvrdi da mu je sve "napakovano" da bi se zaštitio pravi ubica, koji je moćnik iza koga stoje krupni političari!

Sagovornici odlično upućeni u Marjanovićev zatvorski život kažu da je on "miran i disciplinovan" i da poštuje sva pravila, da redovno jede i izlazi u šetnje. U poslednjih nekoliko dana se potpuno opustio u komunikaciji sa cimerima (jedan od njih je i Marko Nikolić, monstrum koji je u julu ispred Centra za socijalni rad ubio bivšu suprugu i sina), ali i sa zatvorskim čuvarima kojima sada detaljno priča o svim optužbama koje se protiv njega iznose u javnosti.

- Zoran sa ostalim zatvorenicima redovno dobija dnevnu štampu i u poslednjih nekoliko dana počeo je da komentariše sve što piše u novinama. I cimerima i nama čuvarima detaljno priča o tome kako je i zašto uhapšen i ko mu je navodno sve smestio. Naravno, tvrdi da je potpuno nevin i da nema nikakve veze sa zločinom - kaže jedan od izvora. Prema njegovim rečima, Marjanović cimere i čuvare ubeđuje da je žrtva politike!

- On tvrdi da su mu sve smestili kako bi zaštitili nekog jako moćnog čoveka koji je ubio Jelenu. Kada ga je jedan od kolega upitao ko je taj čovek, odgovorio je da je to jedan tajkun koji ima jake veze među političarima. Navodno, kada je istraga ušla u trag tom čoveku, odlučeno je da se Zoran uhapsi ne bi li se tako skrenuo trag i zaštitio pravi ubica - prenosi sagovornik.

Kako saznaju beogradski mediji, Zoran je u svojim zatvorskim razgovorima odgovarao i na neke od tvrdnji koje su objavljene u medijima.

- Kada ga je jedan od pritvorenika prilikom šetnje upitao odakle na njegovim farmerkama blato sa mesta zločina, Zoran je rekao da pre pronalaska tela nikada nije bio na mestu na kome je ubijena Jelena. Priznao je da su mu pantalone bile blatnjave, ali tvrdi da se isprljao dok je, pre dolaska policije, po nasipu tragao za Jelenom... - prepričava izvor.

Foto: Printscreen Youtube

Konačno, kažu sagovornici, Marjanović i dalje tvrdi da je sa Jelenom živeo u mirnom i skladnom braku, bez ikakvih svađa i sukoba.

- Zoran tvrdi da su laži i izmišljotine sve priče o tome da se on sa Jelenom sukobio i žestoko svađao neposredno pre nego što je ubijena. I dalje priča onu priču koju je pričao i po televizijama, kune se da se s Jelenom maltene nikada nije posvađao, a kamoli pobio...

Ipak, prenose zatvorski čuvari, Zoran upadljivo odbija da govori na temu svoje vanbračne veze sa Zoricom Zokom Mitrović, koja je u medijima priznala da sa njim ima vanbračnog sina Zdravka (5).

Foto: Informer

- Kada je to sa švalerkom izašlo kod vas u Informeru, pritvorenici i čuvari su ga naravno pitali šta je istina, ali on je odbio da o tome govori. Samo je odmahnuo rukom i rekao: Pustite to... - kaže izvor.

Pročitajte još: Porodica ubijene pevačice traži NOVA SASLUŠANJA: Možda Zoran Marjanović neće biti jedini osumjičeni

Pročitajte još: KLJUČ MISTERIJE: GDE JE BILA JELENA SAT PRE UBISTVA? Zoran Marjanović na ovo pitanje NIJE DAO TAČAN ODGOVOR!

#Jelena Marjanović

#Ubistvo

#Zatvor

#Zoran Marjanović

'